Parfüm Pillanatok: Avon "Lily Soft Musk"


 Az Avon Soft Musk illatcsaládjából nem ez az első darab, amit kipróbálok. Korábban a Silky Soft Musk nevű illatot teszteltem és használtam, amit nagyon szerettem is, így nagy várakozásokkal vágtam az új illatváltozat tesztelésébe. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, mennyire tetszett ez az illat, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 




 A Lily Soft Musk az illatcsalád klasszikus formavilágát kapta, ezúttal lila színekkel kiegészítve. Egyszerű, mutatós üveg, ami masszív és strapabíró, így táskában is magunkkal hordhatjuk, vagy egy utazás alkalmával sem kell félteni. Nem egy fésülködőasztal-dísze üveg, de tény, hogy praktikus. 

50ml-es kiszerelésben kapható és az ára 3000 Forint, ami szerintem igazán pénztárcabarát. 

A szórófej is teljesen rendben van, egyenletesen permetez, nem csöpög.


Nézzük meg az illatjegyeket. 
  • FEJILLAT: frézia, vízijácint, körömvirág
  • SZÍVILLAT: fehér liliom, gyöngyvirág, bazsarózsa
  • ALAPILLAT: pézsma, vanília, kasmírfa
Szeretem a vanília-alapú illatokat, mert egyrészt édességet, másrészt lágy fűszerességet adnak a parfümöknek.  Ez az édes-vaníliás aroma a parfüm teljes jelenlétében érezhető és nagyon szépen kiegészíti a virágos illatjegyeket, amik közül elsőként a liliom és a gyöngyvirág párosa mutatkozik meg. Picivel később a bazsarózsa púderes eleganciája, majd a frézia frissessége teszi az illatot egy tökéletes tavaszi-kora nyári parfümmé. A pézsma ad neki egy mélységet, míg a kasmírfa kifinomulttá tesz az összképet. 
Ez az illat szerintem elsősorban az idősebb hölgyek számára lehet vonzó. Mindenképpen nappali illat, munkába is tökéletes, hiszen nem túl tolakodó vagy émelyítő. 
A tartósságát tekintve nálam egészen jól szerepelt, körülbelül öt árán át éreztem a bőrömön, a ruhán pedig a nap végén is megmaradt az illata.


A Lily Soft Musk egy nagyon szépen megkomponált virágos illatkompozíció, ami tökéletes az idősebb hölgyek számára. Lágy, édes, elegáns, kecses illat, ami hűen visszahozza a késő tavaszi, kora nyári napok hangulatát. Az ára is igazán kedvező. Érdemes tenni vele egy próbát.

Próbáltátok már ezt az illatot? Van kedvenc virágos parfümötök?

Megjegyzések

  1. A Silky Soft Musk nálam is jól szerepelt, ezzel csak szemeztem, de valamiért nem győzött meg eléggé, hogy meg is vegyem. Inkább a másikat venném újra.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)