Nivea Body Mousse Testápoló Teszt/Vélemény


 A hab állagú tusfürdők, testápolók és kézkrémek tavaly kezdtek beszivárogni a drogériák kínálatába, de azt hiszem az idei év lesz az amikor mindenki felfigyel majd rájuk. Lassanként minden márka piacra dobja a saját verzióit. Én most a Nivea száraz bőrre készült matcha teás-uborkás testápoló habját próbáltam ki, erről olvashattok bővebben ebben a bejegyzésben. 



 A csomagolása a spray deókhoz hasonló fém flakon. A klasszikus Nivea logó mellett üde zöld színek és mutatós minta került rá. 200ml terméket tartalmaz, az ára pedig 1400 Forint körül mozog, ami szerintem teljesen jó ár-érték arány. 

A fém falon könnyebb és kevesebb helyet foglal el, mint egy átlagos testápolós flakon, így utazás szempontjából praktikusabb. A habot könnyű kinyomni belőle és jól adagolható a kívánt mennyiség. 
Maga a hab könnyű, légies, engem a hajhabokra emlékeztet, nem olyan sűrű mint például egy borotvahab. Nagyon frissítő érzés elkenni a bőrön, mivel kellemesen hűvös. Nem ragacsos érzetű, nem folyik, vagy csöpög. Elkenve picit vizes állagú. 
Az illata a klasszikus Nivea illat zöldebb, frissebb verziója. Az uborka és a matcha tea aromájának tökéletes keveréke. 

A bőrbe masszírozva gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzést maga után, így akár egy sietős reggelen is használható és nyáron is kellemes lesz majd magunkra kenni. 

Az ápoló hatását tekintve egy extrém száraz bőrre kevés, de normál, picit száraz bőrre szerintem jól beválhat mindennapi testápolónak. Az illata sokáig megmarad a bőrön. 


Összegzés: Ár-érték arányban szuper. A csomagolás, a használat nagyon praktikus. Az illata, állaga szerintem igazán klassz nyárra és én az ápoló hatásával is elégedett vagyok. Nagyon megszerettem és biztosan újra fogom majd venni a Nivea Body Mousse-t és azt hiszem a fürdő habjaikkal is teszek majd egy próbát. Szerintem érdemes kipróbálni, főleg azoknak, akik nem szeretek a ragacsos, nehezen beszívódó testápolókat.

Értékelés: 5/5

Nálam maximálisan teljesített, így jár neki az öt pont. Szerintem próbáljátok ki, mert klassz kis termék a meleg hónapokra. 

Ti próbáltátok már a hab állagú testápolókat? Van kedvencetek?

Megjegyzések

  1. Még nem sikerült egyet sem kipróbálnom, de a habállagú kézkrémekkel már szemeztem, szerintem beszerezek végre én is egyet! ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)