Winter Wishlist 2018 - Téli Kívánságlista 2018


Ennek a bejegyzésnek a vázlata már december közepe óta várja, hogy közzétegyem, de mindig csak toltam magam előtt, míg végül december végén már úgy voltam vele, hogy kitörlöm, amikor egy kedves olvasó megkérdezte, hogy lesz e a blogon téli kívánságlista vagy "must have" lista. 
Szóval végül úgy döntöttem, hogy közzéteszem, annak ellenére is, hogy nagyon sok mindent be is szereztem már a listáról. :) Remélem, hogy hasznosnak és érdekesnek találjátok majd és esetleg tudtok belőle ötletet meríteni, hogy mit érdemes beszerezni a leárazásokon. 



Ruhák-Kiegészítők

  • Nagyon szerettem volna egy sima fekete, magasderekú farmert, lehetőleg nem bokavillantósat, mert a hideg ráz tőle, amikor a lánykák csupasz bokával grasszálnak télen divat ide vagy oda. Nem volt egyszerű ilyet találni, de végül a C&A-ban sikerült beszereznem egyet. 
  • Kötött pulcsikat is szerettem volna vásárolni. Egy fáradt kéket mindenképpen akartam, mert szerintem ez az egyik legszebb téli szín. Ilyet már találtam is, illetve egy bordót is szerettem volna, de ebből még nem találtam megfelelőt, viszont cserélbe sikerült beszereznem az ősz óta áhított mustársárga pompomos pulcsit. 
  • Évek óta áhítoztam egy műszőrme bundára, de sosem volt bátorságom venni egyet. Viszont amikor megláttam a H&M kampányában a képen látható piros bundát, teljesen oda meg vissza voltam érte. Eléggé megosztó darab, de mióta viselem (mert hát erre is sikerült szert tennem :D) azóta rengeteg bókot kaptam rá, szóval tényleg jó vétel volt. És szuper meleg is. 
  • Basic pólókat még nem sikerült beszereznem erre a télre. Egy sima szürkét és egy csíkosat szeretnék. Hétköznapokon általában ilyeneket hordok. 
  • Szerettem volna egy fekete hosszú szárú csizmát is. Ezt végül karácsonyi ajándékként kaptam meg Gergőtől és nagyon imádom. Mióta megvan, szinte csak ezt viselem. 
  • Szeretnék még egy fekete övet is. Egyelőre ez az arany díszítéses H&M darab a kinézett, de sajnos az üzletben még nem találkoztam vele. 
  • Fekete sapkákat is szerettem volna erre a télre. Egy kötött sapit már sikerült vennem, igaz nem kifejezetten basic darab, mert gyöngyökkel díszített, de nagyon tetszik, szóval ez is jó vétel volt. Oda meg vissza vagyok ezekért a pékfia-újságosfiú vagy inkább kapitány sapikért. Szóval egy ilyet még szeretnék majd venni, ha találok megfelelőt. 
  • Szeretnék még venni egy fekete, kisebb mérető láncos táskát, amit hétköznap, de elegánsabb szettekhez is tudok majd viselni. Egyelőre ez a virágos Zaful darab tetszik legjobban. 
 
 Kozmetikumok
 

  • Két parfüm között vacillálok még, az egyik a Juicy Couture Viva la Juicy Sucré, aminek szerintem már a csomagolása is fantasztikus. A másik A YSL Black Opium, ami egy igazi brutál dögös, nehéz téli illat. Még nem sikerült eldöntenem, hogy melyiket válasszam. 
  • Chanel Ultra Hydrating rúzsai közül a Mdemoiselle árnyalat továbbra is kívánságlistás. Igazi hétköznapi, mindenhez passzoló szín. 
  • Szintén a Chanel kínálatából néztem ki a Perfection Lumiere Velvet alapozót. Matt finisű, közepes fedésű alapozó, 15-ös spf-el. Ritkán használok alapozót, de ezekre az alkalmakra tökéletes lenne. 
  • A Lancome Monsieur szempillaspiráljával és régóta szemezgetek, ezt is szeretném majd beszerezni tavaszig. 
  • A TBS téli limitált illataiból mindig szoktam vásárolni. A Vanilla Chai illat a kedvencem, ebből biztosan beszerzek majd még egy-két dolgot. 
  • Nagyon szeretném végre kipróbálni a The Ordinary bőrápolási termékeit. Első körben a képen látható 2%-os szalicil sav tartalmú szérumot tervezem beszerezni. Ti mit ajánlotok még tőlük, ha már próbáltátok a termékeiket? 😊
  • A Colourpop karácsonyi kollekciójából több dolgot is kinéztem, az egyik az All I See is Magic paletta, amit karácsonyra meg is kaptam, igaz még nem ért ide a csomag. Szerintem nagyon jól kihasználható színek vannak benne és biztosan egész évben előkerül majd. 
  • Ajakkencék közül továbbra is nagyon szeretném kipróbálni a Maybelline Matte Ink folyékony rúzsait, illetve a Colourpoptól is kinéztem több színt, az egyik a Flurries árnyalat. A Rimmel folyékony rúzsai közül is szeretnék majd vásárolni, de egyelőre még nem találkoztam velük felénk. 
  • A Pysicians Formula Butter Bronzerét is meg szeretném vásárolni, de Győrben sajnos csak a kifosztott állványukat találtam. Remélem mielőtt feltöltik majd a polcot. 
  • A Colourpop Flexitarian highlightere is régóta kívánságlistás, de mivel sokszor sold out, ezért még nem sikerült lecsapnom rá. Remélem tavaszig sikerül megrendelnem, mert Valentin nap környékén mindig van valamilyen akciójuk. 
Ez volt tehát a 2018-as év telének kívánságlistája. Habár az idő nem kifejezetten téli, inkább tél végi vagy kora tavaszi, de ez egyáltalán nem veszi el a kedvem a téli daraboktól. 
 
Ti mit szeretnék beszerezni erre a két hónapra? Van olyan a listán ami a tiéteken is szerepel? 😊

Megjegyzések

  1. A The Ordinaryről a NMF+HA hidratálókrémet nagyon jó szívvel tudom ajánlani, ránézésre nem tűnik nagy számnak az a krém, de annyira jól összerakták... Érdemes lecsapni a 100 ml-es kiszerelésre.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)