5 termék, amit szeretnék beszerezni Szeptemberben


Ebben a bejegyzésben öt olyan terméket szeretnék nektek bemutatni, amik felkerültek a szeptemberi kívánságlistámra és amiknek egy része már útban is van hozzám, a többit pedig be szeretném szerezni ebben a hónapban. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen darabok kerültek a listámra, nézzétek meg a teljes bejegyzést és nagyon örülnék neki, ha a végén, ti is megosztanátok velem és a többiekkel, hogy mik szerepelnek a ti listátokon!😉




Mac Smoked Purple rúzs

Sokáig vacilláltam a Cyber és a Smoked Purple között, de mivel a matt finisht jobban szeretem, végül erre esett a választásom. Remélem hamarosan be is tudom szerezni. Ez az a tökéletes sötét lila árnyalat, amit évek óta kerestem és amivel évek óta szemezgettem. 



Colourpop Ultra Satin Lip "Panda" és Ultra Matte Lip "Saturday"

Mindkét színnel nagyon régóta szemezgetek és alig vártam az őszt, hogy beszerezhessem őket. Eredetileg a "She" palettát akartam megrendelni a Laborday akció keretein belül, de ismét lemaradtam róla, így többek között ez a két folyékony rúzs landolt a kosaramban.
A panda egy élénk fuksziás lila, még a Saturday egy mély bordó árnyalat, amolyan igazi őszi szín. Mindkettő eléggé feltűnő és vannak kisebb aggályaim, mivel eddig a Colourpoptól csak egyetlen élénk, sötétebb folyékony rúzst próbáltam, a Zippert, de az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert eléggé foltos volt és nagyon csúnyán kopott. 




A MUR ezen palettáig állítólag remek alternatívák a Morphe palettákra. Nekem első körben a "Luxe" nevet viselő színösszeállítás tetszett meg, mivel szerintem gyönyörű őszies bordók, barnák és nude árnyalatok vannak benne és tipikusan azok a színek, amikkel ősszel szívesen sminkelek. 
Harmincöt színt tartalmaz a paletta, amik közül hét matt árnyalat, a többi szatén vagy csillámos finishű. A többi színkombináció is nagyon mutatós, de azt hiszem ez az a verzió, amiből az összes árnyalatot ki tudnám használni. 



Lassan, ahogy megérkeztek az első hidegebb őszi napok, elkezdtem sóvárogni egy karakteresebb, édesebb, őszi parfümre. Sokáig keresgéltem, hogy melyik illat lenne megfelelő, melyiket tudnám magaménak érezni. 
Végül erre a Nina Ricci parfümre esett a választásom. Még sosem volt a márkától parfümöm, de miután egy üzletben kipróbáltam, nem tudtam kiverni a fejemből. 
Az illatjegyek között szerepel a rózsabors, a körte, a borostyán, a málna és a rózsa is és egy igazi őszies-télies nagyon nőies, szexi kompozíciót alkot. 



Egyre inkább nem hagynak nyugodni a Kringle Candle termékei és most, hogy itt van az ősz, vagyis az illatos gyertyák és viaszok ideje, így komplett kis kívánságlista állt össze a fejemben, hogy mely illataikat szeretném kipróbálni. Elsőként erre a darabra esett a választásom, mert imádom az őszi falevelek illatát. Korábban a Yankee Candle-nek volt egy őszi faleveles illata, de azt sajnos nálunk már nem forgalmazzák és remélem, hogy ez a darab jó alternatíva lehet rá. 


Ez volt tehát az én szeptemberi kívánságlistám. remélem hasznosnak és érdekesnek találtátok ezt a bejegyzést és pár szóban elmesélitek, hogy ti mit terveztek beszerezni ebben a hónapban. 😊


Megjegyzések

  1. Az a parfüm mennyei! Csak ajánlani tudom!

    Üdv,

    Mária

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg az! Már megvettem és szerelem volt első fújásra! :D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Ugye? *.* Nagyon szép! De most megláttam a Flawless 4-et és az is annyira gyönyörű!

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)