Weekly Inspiration

Lassan a nyár délutánjához közelítünk, amikor a legforróbban süt a nap a lekopaszított, arany tarlók fölött és amikor a legjobban esik a főtt kukorica és a dinnye. A barna vállak, szeplők és az emlékezetes naplementék időszaka ez. Ilyenkor a legillatosabbak a rózsák és a legkékebbek a tavak vizei. 
De az estében, a csillagfényes sötétben már ott rejtőzik az ősz ígérete és néha picit hűvösebb a levegő, ami arra emlékeztet, hogy hamarosan véget ér ez a nyár is. 
Ezért rejlik az augusztusban egyfajta melankólia, mert minden fürdőzés, minden forró nap, minden türkizkék égbolt az az utolsó lehet. Aztán egy pillanat alatt ősz van ismét...


A forró napokon különösen figyeljetek oda a folyadékbevitelre. A sima víz helyett próbáljátok ki a különféle gyümölcsökkel ízesített verziókat, mint például a citrom-mentát. 


Imádom a színeket ezen  a képen. 


Csini!


Cipőszerelem


Csodaszép ez a hajszín.


Napraforgók a körmökön is. 


Linda egy újabb csodaszép sminkje.


Csodás kompozíció. 


Az outfit és a frizura is nagy kedvenc. 


Semmi sem hasonlítható a tóparti ház hangulatához. 


Imádom az ilyen apró részleteket, mint ez a pult. Nagyon fel tudnak dobni egy sima, basic berendezésű konyhát vagy fürdőt is. 


Álomszép


Éljen a grillszezon! 


Álomszép ez a part. 


Hangulatos 


Késő nyári esték, takaróval, rozéfröccsel egy jó társaságban... 


Egyszerűen imádnivalóak ezek a kerámiák.


Itt is a padlót emelném ki. Plusz az a növény szinte ragyog ott hátul. 


Szerintem ez mindenkivel megesik. 😂 


Finom kis darab. 


Nagyon tetszik ez a ruha. 


Nagyon cuki ez a kis táska. 


Mikor lesz végre újra free shipping? 


Csodaszép ez a smink. 


Naplemente-hangulat. 


Tökéletes páros. 


Nagyon cuki ez az unikornis manikűr. 


Heti háttérkép. 


Hercegnős 


Heti cukiság. *.* 

Képek: Pinterest/Tumblr 

Szép Hetet Mindenkinek! 😊

Ti hosszú indiánnyárban reménykedtek vagy várjátok az igazi őszi időt? Melyik volt a kedvenc képetek? 


Megjegyzések

  1. Olyan elszomorító számomra, hogy ez a nyár is ilyen gyorsan elrepült. De idén valahogy még fájóbb ez nekem, hiszen az utolsó évemet kezdem meg a gimiben és előre félek mi vár rám. A képek csodaszépek, egyébként imádom ezt az időszakot, a színek és az illatok miatt. Az unikornisos köröm a kedvencem *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne idegeskedj emiatt, inkább élvezd ki és gyűjts sok-sok emléket. :) A nyár tényleg olyan gyorsan elrepült, mintha még csak most virágoztak volna a gyümölcsfák tavasszal. Én még kibírnék még egy hónapot belőle, olyan 30 fok hőmérséklettel. :D

      Köszi, hogy írtál, örülök, hogy tetszett a válogatás! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)