Weekly Inspiration

Az elmúlt hétre eltűntem egy picit. Egyrészt minden nyáron szoktam tartani egy kisebb szünetet, amikor teljes online detoxot tartok, másrészt szükségem volt egy kis időre. 
Az eső, a hideg és az őszies időjárás erősen rányomta bélyegét a közérzetemre, ráadásul egy szomorú eseményt is meg kellett emésztenem. 
Szerintem, egy személyt nem csak akkor szerethetünk, ha ismerjük. Szerethetünk egy regényhőst, aki közel áll a szívünkhöz. Szerethetünk egy sorozat-karaktert, akinek a kalandjait hétről-hétre végigkísérhettük. És szerethetünk egy zenészt is, aki talán hosszú ideje jelen volt az életünkben, a dalaival kifejezve azt, amit mi nem tudtunk szavakba önteni. 
A tinédzserkorom elején ismertem meg a Linkin Parkot. Emlékszem, hogy a klipjeiket még nem is adták a magyar zenei műsorok, így egy szlovák csatornán láttam először és teljesen magával ragadott Chester hangja. Az a kettősség ami rejtőzött benne. A gyengéd, lágy, szinte angyali hang és az elei erő, amivel ki tudta magából adni azt a sok keserűséget és fájdalmat. Életem azon szakaszában kezdtem hallgatni  a zenéjüket, amikor bennem is élt ez a kettősség. El sem tudom mondani, hányszor hallgattam maximum hangerőn a HT vagy Meteora lemezeket és mennyiszer vesztem össze anyukámmal a Linkin Park poszterek miatt a szobám falán. "Kislányom, szedd már le ezeket a szörnyű alakokat a faladról!"
A zenéjük végigkísérte a tinédzser és felnőtt koromat, mert hiába telt el annyi év és hiába változott sokat a zenei ízlésem, a telefonomon mindig ott voltak a nagy kedvencek és minden alkalommal, amikor új zenéjük jött ki, izgatottan vártam a klipet. Azon a napon is így volt és akkor még nem tudhattam, hogy a lehető legfájdalmasabb hír követi majd ezt. Emlékszem, hogy elsőre nem is hittem el. Azt gondoltam, hogy egy ízléstelen tréfa az egész. Aztán amikor az összes híroldalon megjelent, összeszorult a szívem, mert tudtam, hogy ez nem csupán egy ízléstelen tréfa. Chester itthagyott minket. Az a Chester, aki annyi embert mentett meg a dalaival, aki szavakba öntötte milliók fájdalmát, akinek a mosolya olyan volt mint a napsugár, nincs többé. Olyan nagyon dühös voltam és vagyok. Ő mindig itt volt nekünk. Miért nem volt ott neki is valaki? Miért nem látta senki, hogy baj van és a démonok, amik ott ólálkodtak körülötte egész életében, most lassacskán maguk alá gyűrik?
A halálával a tinédzserkorom egy részét is magával vitte és olyan nagyon sajnálom, hogy nem láthattam őket még egyszer élőben.
Drága, Chester! Köszönök mindent! Sohasem foglak elfelejteni! 


Ezt az inspirációs válogatást, egy Chester-idézettel szeretném megnyitni. 

"Amint az ember elkezd foglalkozni azzal, mit gondolnak róla mások, azonnal elfelejt önmaga lenni!"


Örökké...


Varázslatos 


Álomszép ez a ruha. 


Imádnivaló ez a szandál 


Üde smink hétköznapokra. 


Nem hiszem, hogy el tudnám viselni magamon, de fotón nagyon tetszik ez a manikűr. 


Akarok egy ilyen szoknyát. 


Imádnivalóak. 


Finom tökéletesség. 


Nagyon tetszik ez a minta. 


Nasi ötlet. 


Minden szóval egyetértek. 


Gyönyörű! 


Minden lánynak kell egy púderszínű táska. 


Tökéletes paletta minden évszakra. 


Heti háttérkép. 


Sellőlányoknak


Tökéletes nyári manikűr.


Ebben a táblázatban azt láthatjátok, hogy mennyi kell az egyes gluténmentes lisztekből, hogy helyettesíthessük vele a sima lisztet. 


Éljen a szeder-szezon! 


Heti álomház. 


Idén Horvátországba megyünk nyaralni. Már nagyon várom. 😊


Hangulatos 


Ruha szerelem. 


Imádom a napraforgóvirágokat. 


Csodaszép ez a smink. 


Az a csempe! 😍


Heti poén! 😁


Cukiságok

Képek: Tumblr/Pinterest

Szép hetet és csodás augusztust mindenkinek! 😊

Melyik volt a kedvenc képetek? Mik a terveitek a nyár utolsó hónapjára? 😊

Megjegyzések

  1. Hétvégén Balaton :D jupii. igazából elég sok helyt besűrítettünk a nyaralásba, de már alig várom :D
    imádom a képeket, nem is tudnék választani :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)