A Nap Szettje - Hideg hétköznapokra


Többen hiányoltátok ezt a rovatot a blogon, így ezentúl igyekszem belecsempészni a bejegyzések közé egy-egy ilyen típusú bejegyzést is. Aki esetleg még nem találkozott ezzel a rovattal korábban, annak dióhéjban bemutatnám. Lényegében egy olyan összeállítást láthattok, amik nálunk is elérhető és pénztárcabarát darabokból állnak össze és mindig az aktuális időjárásnak és trendeknek felelnek meg, vagy valamilyen alkalomra készülnek. A bejegyzésben ajánlok a szetthez sminket és frizurát is, az ezekhez szükséges kozmetikumokkal együtt. Remélem, hogy szórakoztatónak és hasznosnak találjátok majd! :)
Elsőként egy olyan összeállítást hoztam, ami tökéletes ezekre a hideg, téli hétköznapokra, ha egy kis színt és bohémságot szeretnél csempészni az öltözködésedbe. 


A magas derekú farmerok, amellett, hogy melegen tartják a has és derék részt, optikailag hosszabbítják a lábakat és karcsúsítanak is, különösen az ilyen sötét, koptatás nélküli fazonok, így a teltebb alakú lányoknak is nagyon előnyösek. 
Egy nagyon jópofa, mintás pulcsit választottam hozzá, ami alá remekül lehet rétegen öltözni, például egy trikóval és pólóval. 
Egy gyönyörű, klasszikus szövetkabát olyan darab, amit éveken át, a divattól függetlenül viselhetsz, így megéri beruházni rá. Ezt a meleg barna darabot egy mustárszínű sállal párosítottam, amit remekül kiegészít a bézs bokacsizma és táska. 
Ékszernek egy finom kis fülbevalót gondoltam a szetthez, hiszen a pulóver önmagában is nagyon feltűnő, felesleges lenne egy statement ékszer mellé. 

A zord napokon egy édes, melengető parfüm a legkellemesebb viselet. A képen látható Taylor Swift parfümnek isteni illata van és a Notino webshopjából be is szerezhetitek. 

Ha kiszáradásra hajlamos a kezed, nem árt, ha magaddal viszel egy kisebb kiszerelésű kézkrémet, amit akár a munkahelyeden, akár suliban használhatsz. 

Télen a bőr hajlamos fakóvá válni, vagy az esetleges megfázások miatt kipirosodni. Erre jó megoldás lehet egy színkorrigáló és/vagy ragyogásfokózó sminkalap.Ha alapozót vagy BB krémet választasz, szintén figyelj arra, hogy olyan legyen, ami kiemeli a bőr természetes ragyogását. A Nars Sheer Glow is ilyen. 
Ha a nyáron megszerzett barnaság utolsó emléke is eltűnt a bőrödről, érdemes kontúrozással kiemelni a vonásaidat. Egy természetes színű pirosító igazi alapdarab, ami minden szem és ajaksminkhez jól passzol. 
A sietős hétköznapokon felesleges bonyolult szemsmink kreációkkal húzni az időt, de egy szépen formázott szemöldök azonnal összeszedetté teszi a megjelenésed és keretet ad az arcodnak. 
Végezetül emeld ki a szemed egy szemceruzával majd fesd ki a szempilláidat. A matt folyékony rúzsoknál nincs menőbb most. Ha bevállalós vagy, próbálj ki egy barnás vagy taupe árnyalatot, de egy merész bogyószínnel sem lőhetsz mellé soha. 

Ehhez az összeállításhoz én egy laza hullámos frizurát ajánlanék, olyat amire könnyedén rá tudunk húzni egy meleg sapkát is. ;) 

Ti milyen szettekben vészelitek át ezeket a hideg napokat? Melyik a kedvenc téli alapozótok-bb krémetek?


Megjegyzések

  1. 2015 óta nem vettem magamnak új ruhát (ha a kismamarucikat nem számoljuk). Egyre inkább érzem, hogy be kéne újítanom ezt-azt :-) Egy ilyen magasderekú farmer kezdésnek jó is lenne. A mintás pulcsik nem az én világom, de egy bordó kötött pulóver tetszene. Kellene még egy meleg téli cipő, mert tél közepén még mindig az őszi bokacipőben mászkálok (hétvégén el is mentünk férjivel csizmát nézni, de a 38-as méret hiány az üzletekben). A kedvenc krémem a PC hosszúnevú színezett hidratálója...még sosem hagyott cserben :-))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)