Arcápolás a Natics Termékeivel


 Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy kipróbálhattam a Natics natúrkozmetikum termékeit. Egy hihetetlenül szimpatikus márka, csodás webshoppal, hatalmas kínálattal, amiből azt hiszem mindenki talál a saját bőrtípusára megfelelőt. 
A termékeik minőségi, természetes alapanyagokból készülnek, kőolajszármazék mentesek, nem tartalmaznak színezéket, illatanyagot, állagjavítókat parabeneket, formadehid-származékokat és PEG mentesek. 
A test és arcápló termékeikben hidegen sajtolt növényi olajak és vajak találhatóak, melyek organikus gazdálkodásból származnak. 
Ha még nem csigáztam fel kellőképp az érdeklődéseteket ezekkel az információkkal, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést, hogy még többet megtudhassatok a termékekről. 




 Két részben olvashattok a Natics termékekről, először az arcápolási termékeket szeretném bemutatni Nektek, amik már az arcápolási rutinom alappillérét képezik.




 A Fekete Barck Detox Arclemosó egy mutatós fekete flakont kapott, ami engem egy gyümölcsös ital flakonjára emlékeztet. Jópofa, modern és praktikus is a lenyomós kupakkal.
Az ára 4190 Forint és ezért az összegért 200ml terméket kapunk.
 Azt hozzá kell tennem, hogy mivel egészen kevés is elég belőle, ez a mennyiség hónapokra elegendő. 
De hogy ki ő és mit is tud?


A flakonon megtaláljuk a fontosabb információkat, de a honlapon bővebben is megismerkedhetünk az összetevőkkel és hatásukkal:
  • Aktívszén por - kivételes módon megköti a méreganyagokat, amelyek napközben lerakódtak bőrödön, porózus felülete és mikroszemcsés szerkezete segít a mindennapi alapos tisztításban.
  • Organikus gazdálkodásból származó, hidegen sajtolt sárgabarackmagolaj - regenerálja, védi, erősíti, puhítja bőrödet és segít hidratáltságának fenntartásában.
  • Organikus római kamilla hidrolátum - gyulladáscsökkentő hatású, segít a gyulladások és irritációk okozta tünetek kezelésében, leküzdésében.
  • Panthenol (B5-ös vitamin) segít ápolni bőrödet, hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású, sejtosztódást ösztönző vitamin, növeli a bőr nedvességmegtartó képességét.
  • E-vitamin (tocopherol)- segít bőröd hidratálásának fenntartásában, leköti a szabad gyököket és hidratáló, nedvességmegkötő, regeneráló tulajdonságú.
  • Növényi glicerin hidratálja arcodat, segít megőrizni bőröd nedvességháztartását.
  • Kíméletes növényi eredetű cukortenzidek a lehető legenyhébb módon tisztítják arcbőrödet.


 Én esténként szoktam használni, miután megtisztítottam a bőrömet a sminktől és egyéb szennyeződésektől. Így már teljesen tiszta bőrre viszem fel langyos vízzel, miután a kezemben egy picit eldolgoztam.


 Az illata nagyon természetes, picit füstös, nagyon visszafogott és egyáltalán nem zavaró vagy harsány. Egy nagyon-nagyon finom kis érdesség van benne, aminek hála kíméletesen, mégis maximálisan megtisztítja a bőrt. És a legjobb?


Korom fekete! de ne aggódjatok nem fogja meg a bőrt, sem a mosdókagylót. De nem ez a legjópofább arclemosó a világon? :)
A használatával a bőröm azonnal puha és üde lett. Egyáltalán nem éreztem utána feszülést, vagy irritációt, sőt kifejezetten megnyugtatta a bőröm. A pórusokat is szépen tisztán tartja, és mióta használom, nem is volt pattanásom és a mitesszereim is eltűnőben vannak.

Csomagban, mini változatban is megrendelhető, ha ki szeretnéd próbálni ezt, vagy a két másik arclemosójukat. Plusz a 30ml-es kiszerelés tökéletes utazáshoz vagy nyaraláshoz. 


 Szintén az esti arcápolási rutinom része lett a Hydra-N Hyaluron arczselé.


 Mélyhidratáló arczselé vízhiányos bőrre, mely tonizálja és felfrissíti a bőrt. 
A honlapon a következőt olvashatjuk róla és az összetevőiről: 
  • A hyaluronsav segít a nedvesség megkötésében, védi arcbőrödet nedvességének elvesztésétől, egyenletesebb megjelenést kölcsönöz neki, segít megelőzni a ráncok kialakulását.

  • Az organikus zöld tea hidrolátum kiváló antioxidáns hatású, serkenti sejtműködésedet a természetes koffeinnek köszönhetően, a flavonoidok enyhe gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatást fejtenek ki, enyhén feszesíti arcbőrödet.

  • Az allantoin gyulladáscsökkentő és hámosító növényi kivonat, amely sejtregeneráló és nedvességmegkötő tulajdonságú, a bőr felső rétegeinek puhító hatásáról is ismert.

  • Az Aloe vera gyulladáscsökkentő, ápolja az UV sugárzásoknak kitett bőrt és bőrmegújító hatású.

  • A panthenol támogatja ezeket a hatásokat saját nedvességmegkötő, hidratáló, sejtosztódást ösztönző és gyulladáscsökkentő hatásával.

  • A növényi glicerin hidratálja arcodat, segít megőrizni bőröd nedvességháztartását.


 A csomagolása nagyon mutatós, szinte orvosi hatású a fém tégellyel. Majdhogynem dekorációként is megállja a helyét. 
Pumpás adagolót kapott, aminek van egy kis szépséghibája, miszerint hajlamos kilövellni a terméket, így picit trükközni kell vele, hogy a zselé ne a ruhánkra vagy a padlóra kerüljön. De ezen persze lehet segíteni. 
Egy nyomásnyi elegendő a teljes arcra és a nyakra is.


Maga a zselé folyékony, inkább szérumszerű és teljesen átlátszó. Az illata egy picit savanykás, de nem bántóan. 
Nagyon frissítő érzés a bőrön és percek alatt nyom nélkül beszívódik, puha bőrt hagyva maga után. 
Tökéletes kiegészítője egy éjszakai vagy nappali arckrémnek. 

Az ára 5290 Forint és ezért az összegért 30ml arczselét kapunk


 Az INCA RICH Hyaluron arckrém kifejezetten száraz bőrre készült.
Gyulladáscsökkentő és mélyhidratáló hatású, növeli a sejtregenerációt és a bőr nedvességmegkötő képességét. 
A honlapon a következő olvasható róla: 
  • Organikus, hidegen sajtolt inkamogyoróolaj - kivételesen jó bőrápoló és tápláló, omega zsírsavakban és fitoszterolokban gazdag, ritka és értékes növényi olaj.

  • Natúr, szűz tucumavaj - az őserdő válasza a sheavajra. Polifenolokban és A-vitaminban gazdag, növeli bőröd rugalmasságát, ellenálló képességét, megköti a nedvességet, gazdag A-vitaminban, segít a szabad gyökök befogásában, rendkívül tápláló növényi vaj. 
  • Hyaluronsav segít a nedvesség megkötésében, védi arcbőrödet és egyenletesebb megjelenést kölcsönöz neki, segít megelőzni a ráncok kialakulását.

  • Organikus, hidegen sajtolt homoktövisolaj - katotinoidokban gazdag, narancssárga színű olaj, erősen sejtregeneráló és gyulladáscsökkentő hatású, antioxidatív, mely tovább erősíti és táplálja bőrödet.

  • Avocadin - fitoszterolokban gazdag, bőrregeneráló, tápláló, puhító tulajdonságú, főképp avokádó- és olívaolajból készült magas phytosterol tartalmú készítmény, irritáció gátló hatású.

  • Organikus, hidegen sajtolt argánolaj - a sheával rokonságban álló fa terméséből magas E-Vitamin és karotin vegyületeket tartalmazó sejtstimuláló olaj préselhető, mely rendkívül jó bőrápoló és enyhén gyulladáscsökkentő hatású, serkenti a sejtagyagcserét.

  • Organikus, hidegen sajtolt makadámdióolaj - a Hawaii-n őshonos makadámdióolaj összetétele hasonlít az emberi szébumra, kimondottan bőrsimító, puhító és regeneráló tulajdonsággal rendelkezik, magas palmitoleinsav tartalma egyedi a növényi olajok között.

  • Organikus, hidegen sajtolt jojobaolaj- a jojobaolaj egy folyékony viasz, amely rendkívül jó nedvességmegkötő, regeneráló hatású, bőrpuhító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.

  • Organikus Aloe vera gyulladáscsökkentő, ápolja az UV sugárzásoknak kitett bőrt és bőrmegújító hatású.

  • Panthenol (B5-ös vitamin) segít ápolni bőrödet, hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású, sejtosztódást ösztönző vitamin, növeli a bőr nedvességmegtartó képességét.

  • E-vitamin (tocopherol) - segít az UV sugarak által károsított bőr helyreállásában és szabad gyökök lekötésében, segít bőrödnek hidratáltságát megőrizni.

  • Növényi glicerin hidratálja arcodat, segít megőrizni bőröd nedvességháztartását.



 Az arckrém is egy masszív, de ugyanakkor könnyű fém tégelyt kapott és pumpás adagolót. Ez esetben viszont remekül lehet irányítani, hogy mekkora mennyiséget szeretnénk. Nekem egy nyomásnyi bőven elég a teljes arcomra és a nyakamra is. 
Külön pozitívum, hogy az oldalán látszik, mennyi  krém van még a tégelyben. 


 Ezt reggel és este is használom, este a zselé után közvetlenül. Az állaga közepesen sűrű. Az illata kellemes, zöld illatnak mondanám. Krémes, könnyű eloszlatni és egyáltalán nem ragacsos, nagyon gyorsan beszívódik, puha és hidratált érzetű bőrt hagyva maga után. 
Körülbelül egy hét használat után megszüntette az allergia okozta orr körüli pirosságot és szárazságot. 
Sminkelni is remekül lehet fölé, így reggeli használatra is tökéletes. 

Az ára 7890 Forint és ezért az összegért 30ml arckrémet kapunk. 

Itt találjátok az összes szérumukat és arckrémüket, csomagok is rendelhetőek különféle bőrtípusokra.


Azt kell, hogy mondjam én teljesen beleszerettem a Natics termékeibe és olyannyira beváltak, hogy ezután csak velük tudom elképzelni az arcápolási rutinomat. Megérik az árukat, hiszen tényleg mindegyikből egy egészen kevés mennyiség is elegendő, így ezt az árat érdemes lebontani 2-3 hónapra rendszeres napi használat mellett is. Ha a korábban használt arckrémemet vesszük, ami ugyan fele ennyibe került, de 4-5 hét alatt el is fogyott, akkor kiszámolva ugyanaz az összeg jön ki, mint itt egy termék esetében és szerintem egyáltalán nem butaság az arcápolás tekintetében is hosszú távra, költséghatékonyan tervezni.

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Ti próbáltátok már a Natics termékeit? Miből áll jelenleg az arcápolási rutinotok? :)

Megjegyzések

  1. A hyaluron szérum nálam teljesen jól adagolódik, nem löttyen szanaszét, viszont nálam ugyanez a zsíros bőrre való advanced hidratálóra igaz, érdekes :D Én még tesztelési fázisban vagyok, de hamarosan nálam is készül majd a teszt, de én is eléggé elégedett vagyok velük :)

    VálaszTörlés
  2. Én is imádom a Hydra-N zselét, november óta használtam napi szinten, épp a héten fogyott ki, szóval tartalmas mennyiség és valóban minőségi termék! A Detox helyrehozta az arcomat, most már csak szinten kell tartanom. Az Inca soft változatát kezdtem el most használni a napokban, egyelőre az is nagyon tetszik, örülök, hogy megtalált bennünket ez a cég. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan újra fogom venni a Hydra-N zselét. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)