Brilla Choco Pro Maszk Teszt/Vélemény


 Egy újabb Brilla termékről olvashattok ebben a bejegyzésben, mégpedig a Choco Pro maszkról (link a termékre mutatva). Imádom az arcpakolásokat,habár a kedvenceim a házi készítésűek, néha egyszerűen nem fér bele az időmbe, hogy ezekkel pepecseljek és kell valami kész termék is, amivel kényeztethetem a bőrömet. Ráadásul úgy gondolom, hogy ha egy kész termék van olyan jó, sőt jobb, mint amit mi magunk készítünk, akkor miért ne spórolhatnánk meg egy kis időt és energiát a beauty rutinunkból?A Brilla natúrkozmetikum márka termékéhez nagy reményeket fűztem, nézzük mennyire váltotta be ezeket!




 A csomagolás a Brilla márka mondhatni szignatúr tégelye, ami szerintem mutatós és praktikus is.
Könnyű kiszedni belőle a terméket és biztosan egy csepp sem vész kárba, mint mondjuk egy kinyomós flakon esetében.

 
Amit ígér. A tégely 75 ml pakolást tartalmaz, amit használhatunk arcra, nyakra, dekoltázsra, de a test bármely, problémás felületére, ami egy kis extra gondoskodást igényel.


Maga a pakolás tömör és már a fedél lecsavarásakor megcsap a tömény, isteni, fantasztikus, igazi csokoládéillat. Az aroma és a textúra is olyan, mint egy gazdag csokoládé ganache, legszívesebben bekanalaznám. Voltak fenntartásaim, hogy ezt a tömör anyagot hogyan fogom szétkenni a bőrömön, de ahogy elkezdtem felvinni, a bőrmelegtől azonnal krémes és könnyen kenhető lett, igazán egyszerű volt eloszlatni.
Ismét meg kell említenem, hogy mennyire fantasztikus illata van.



A honlapon szereplő leírás alapján húsz percig hagytam fent, majd egy száraz kozmetikai kendővel letöröltem. Itt is voltak félelmeim, hogy vajon víz nélkül le tudom e szedni, de könnyedén lejött. A bőröm puha, élettel teli és nagyon hidratált lett tőle, még külön arckrémet sem kellett felkennem és másnap reggel is éreztem a jótékony hatását. Sokkal simább lett a bőröm és az orrom körüli száraz-piros hámló érzékenységet is teljesen megszüntette. Hetente egyszer használom most, körülbelül egy hónapja és még a tégely felénél sem vagyok, így nagyon gazdaságos is. Arról nem is beszélve, hogy igazi élmény az érzékeimnek és tökéletes egy kiadós fürdőzős relaxáláshoz.




Összegzés: Nagyon rövid időn belül a kedvenc arcpakolásom lett. Száraz, érzékeny bőrre tökéletes, arról nem is beszélve, hogy az illata valami fenomenálisan csokoládés. A használata egyszerű, a csomagolás praktikus és az ára is korrekt szerintem.

Értékelés: 5/5

Csokiimádóként elnyerte az imádatomat. Ha még nem próbáltatok semmit a Brilla kínálatából, ezt ajánlanám elsőnek, garantáltan beleszerettek a márkába. 

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet
 
Próbáltátok már ezt a terméket? Melyik a kedvenc arcpakolásotok? Inkább az üzletekben kapható, vagy a házi készítésű pakolásokat részesítitek előnyben? 

Megjegyzések

  1. Elképzelem az illatát és össze fut a nyál a számban. :D
    Nagyon szeretem a csokis arc- és testápolási termékeket. Ha már a diéta miatt nem eszem, így nem érzem magam rosszul.
    Ezt a terméket még nem próbáltam, pedig nagyon szeretném. Szerintem ez sem kapható itt Erdélyben :(.

    VálaszTörlés
  2. Hűűűű! Ezt ki kell próbálnom! :)

    VálaszTörlés
  3. úristen de jól néz ki! :) Nekem se ártana egy ilyen termék

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)