A Nap Szettje - Pink Blush


Nagyon régen szerepelt már a rovatban kifejezetten alkalmi szett. Bevallom, ez az összeállítás Valentin-napra készült, de azt gondolom, hogy igazából bármikor és (kis átalakításokkal9 egész évben viselhető, ha valaki kedveli a romantikusabb, nőiesebb stílust. 
Plusz ez a szabásvonal ruháknál előnyös a teltebb alakhoz is, és a hossza miatt magas és alacsony lányokon is jól mutat. Kell ennél több? :) 


Ez a ruha talán nem egy kulcsdarab a gardróbunkban, de ha a kis feketét unjuk, vagy épp valami nőiesebb, bájosabb darabot szeretnénk, akkor szerintem tökéletes. El tudom képzelni egy tavaszi hétköznapon egy balerinacipővel és ballonkabáttal, vagy épp akár egy esküvőre is egy kis blézerrel vagy boleróval. 
Én most egy alkalmibb szettet kreáltam vele, ami tökéletes viselet egy semi-formal dresszkódú eseményre. 
Szerintem ez a ruha annyira szép, hogy felesleges nagyon feltűnő ékszereket viselni mellé, egy hangsúlyosabb, de szolidabb darab szerintem épp elegendő, mint például a képen látható statement nyaklánc. 

Én ehhez az outfithez egy könnyedebb, virágosabb, de mégis friss illatot választanék. A smink és frizura ötletemet, pedig a képen láthatjátok, előbbi elkészítéshez mellékelve néhány terméket is. ;) 

Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? Felvennétek? Vagy változtatnátok rajta valamit? :)

Megjegyzések

  1. A ruhát melyik üzletben lehet kapni és mennyiért? Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Itt tudod megrendelni: http://www.shein.com/Pink-V-Neck-Hollow-Flare-Dress-p-204076-cat-1727.html

      Törlés
  2. Nagyon tetszik most erről a képről minden, az ombre hajat különösen istenien néz ki!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)