Bomb Cosmetics Jeges Cukor Szappan&Áfonyás Móka Fürdőbomba Teszt/Vélemény


A Bomb Cosmetics termékeket bemutató sorozat második felvonásában a Jeges Cukor szappanról és az Áfonyás Móka fürdőbombáról olvashattok. Egyszerre próbáltam ki a két terméket, így nem is szedtem két részre a tesztet, de ígérem nem lesz túl hosszú a bejegyzés. :) 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan teljesített nálam ez a két cukiság, akkor olvassátok el a teljes posztot! 



Kezdjük azzal, hogy mindkét termék szemet gyönyörködtetően szépséges, különösen a szappan.egyszerűen az ember lánya már akkor vidám lesz, ha rájuk néz. Olyan színesek lés jópofák, hogy szerintem nem is tudnák úgy elmenni mellettük egy üzletben, hogy ne nézzem meg őket közelebbről. Ha pedig valaki megéri az illatukat, akkor szerintem menthetetlenül el is veszett. :D


Mindkét termék elég nagy mennyiség, a szappan 100 grammos, a fürdőbomba pedig 160 grammot nyom.


Az illatuk már a csomagolásban is nagyon feltűnő, de kiszabadítva őket igazi illatorgia szabadul e. Mivel mindkét illat kicsit édeskés-gyümölcsös, így úgy gondoltam, jól összeillenek majd.


Az Áfonyás Móka fürdőbomba narancs és neroli olajat tartalmaz a bőr ápolásáért pedig kakaó és sheavajat. 

Összetevők:
Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Zea Mays (Corn) Starch, Parfum (Fragrance), Sodium Lauryl Sulfate, Aqua (Water), Sucrose, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glucose, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Saccharide Hydrolysate, Acacia Senegal Gum, Glycerin, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Benzyl Benzoate, CI 42090 (Blue 1), CI 18050.


A fürdővízbe téve azonnal pezsegni tetszett és a víz színe pillanatok alatt vidám égszínkék, majd később hupikék lett, ami nagyon vicces élmény volt. De szerencsére sem a bőrömet sem a kádat nem fogta meg. Bár Avatar kéken tutira érdekes látványt nyújtottam volna. :D 
De térjünk vissza a lényeghez, vagyis a fürdőbombához. Elég gyorsan feloldódott, habár a rózsaszín része a fürdés végéig kitartott, a cuki kis szív (amennyi megmaradt belőle) pedig még utána is megmaradt. Az illata csodás, kicsit édeskés, de inkább fanyar gyümölcsös, egyáltalán nem mű. 
Ennél is, mint a Kék Lagúna fürdősütinél azt éreztem, hogy kellően táplálja a bőrt és nem is kellett testápolót használnom. Szóval egy hosszú, fárasztó nap végén, egy kiadós relaxáláshoz tökéletes és még egy testápolós kenegetést is kiválthatunk vele, anélkül, hogy az eredmény száraz és húzódó bőr lenne. De ha valakinek extrém száraz bőre van, akkor lehet, hogy másképp fogja érezni. Én jól elvoltam utána testápoló nélkül.


A Jeges Cukor szappan nem csak szépséges a színátmenetes hatással és a különleges mintával, de zsálya és bergamott olajjal is kényezteti a bőrt.

Összetevők:
Aqua (Water), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Glycerin, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Amyl Cinnamal, Limonene, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (Yellow 5), CI 18050, CI 14700 (Red 4), CI 73015 (Blue 2), CI 17200 (Red 33), CI 42090 (Blue 1), CI 16035 (Red 40).


Nem vagyok egy nagy szappanrajongó, de ez a termék olyan szép és annyira finom az illata, hogy alig vártam az alkalmat, amikor kipróbálhatom. Az illata friss, édes és gyümölcsös, nagyon kellemes, tökéletes tavaszra és nyárra. :) 
Egyáltalán nem szárítja a bőrt, ami miatt én általában ellenszenvet érzek a szappanok miatt. Az illata pedig sokáig megmarad a bőrön.


Összegzés: Mindkét termékkel nagyon meg vagyok elégedve, igazi tavaszi fáradságűző, vidám és jópofa dolgok. Az illatuk isteni finom és nekem már attól jó kedvem lett, ha csak rájuk néztem. :) Szintén leírnám itt is, hogy szerintem szuper ajándék lehet mindegyik. Én fel is írtam magamnak, hogy anyukámnak rendelek majd a szappanokból, mert ő imádja őket. Bár nagyon úgy érzem, hogy én is kezdek feléjük nyitni. :) A fürdőbomba pedig a legnagyobb kedvencem lett a három termék közül, amit kipróbáltam. :) 

Értékelés: 5/5

A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

Próbáltátok már valamelyik terméket? Mi szerepel a kívánságlistátokon a márkától? :) Van abszolút kedvencetek tőlük? :)

Megjegyzések

  1. Az a szappan nagyon gusztusos! :) Még nem volt szerencsém a termékeikhez, de most kedvet kaptam hozzájuk, megyek is az oldalra nézelődni. Köszi a tesztet!
    Aranka

    VálaszTörlés
  2. Egyszer nyertem egy fürdőgolyot , ezek is nagyon szuperek de sajnos nincs lehetőségem kipróbálni őket itthon :(

    VálaszTörlés
  3. Ilyen posztok láttán mindig irigy vagyok,mert itt nincs Bomb Cosmetics. :(

    VálaszTörlés
  4. A fürdőbomba engem nem hidratált, de másfelet kaptam.
    Viszont Katyval kihasználtuk az akciót így betáraztam :'D
    A szappanjaikat nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szeretem a BOMB termékeket, már b egy éve csak az ő szappanjaikkal fürdök :D Ezt a két terméket amúgy még nem használtam, de szerintem ez a szappan lesz a következő áldozat :D

    VálaszTörlés
  6. Tényleg nagyon szépek.
    Egyszer kaptam pici virág alakú fürdőpelyheket. Azok sajna nem ilyenek voltak, mint ahogy te leírtad.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)