Catrice Feathered Fall "Peacocktail" Szemhéjpúder Teszt


Mára a Catrice Feathered Fall kollekció egyik darabját, a Peacocktail nevű szemhéjpúdert szeretném nektek bemutatni. Ez a trendkiadás a Müllerekben kapható és fantasztikus darabokból áll. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan teljesít élesben ez a szemhéjpúder, nézzétek meg a teljes bejegyzést. ;) 



A csomagolása a megszokott Catrice mono, egy pici extrával. Egy toll minta díszeleg rajta. Nincs mit szépíteni, a szokásos gagyi drogériás műanyag. A Catrice monok csomagolása könnyen felmondja a szolgálatot, így érdemes egy mágneses palettába gyűjteni őket. Én is ezt tervezem tenni.


A hátulján a szokásos infók.


Itt pedig a lényeg: maga a szemhéjpúder. A felülete engem a pávák lábán lévő bőrre emlékeztet, de van benne valami hüllős is, ki mit lát benne. :D


A szín pedig. Csodás. Fekete, barna, a zöld különböző árnyalatai, kék, lila... leírhatatlanul szép.


Drogériás viszonylatban ilyet nem találni szerintem idehaza. Ha valaki találkozik vele, ne hagyja ott, 1000Ft-ot simán megér.


Itt sikerül a lilás fényt is elcsípnem.


A pigmentáció brutális, mesés. A swatchok egy húzással, alap nélkül készültek. Felkenve engem a C'mon Chameleon-ra (ha jól emlékszem ez volt a neve) emlékeztet, illetve a MAC Club-ra, mert abban is volt ez picit barnás-bronzos alapszín. Olyan tőle, mint a benzin a vízen, vagy nem is tudom hogy írjam le. A textúra szinte krémes, nagyon könnyen kenhető. Nem porzik, de a zöldes csillámok hajlamosak picit potyogni, bár ezen egy szemhéjalappal és egy kis ügyeskedéssel lehet segíteni szerintem. :)


Satírozni egy egy álom, épp azért a barnás-zöldes színért ami benne van, egymagában is olyan mintha legalább 2-3 színt viselnék a szememen.


A tartósságát tekintve én nem tudok rá panaszkodni, rajtam 6 órát simán kibírt eddig, egy minimális potyogás volt a zöld csillámból, de azt csak nagyon közelről lehetett látni és egy púderecsettel simán el tudtam sepregetni. :) 

Összegzés: Olyan színről, textúráról, minőségről van szó, ami drogériás szintén, ilyen árban ritkán fordul elő szerintem. A Catrice, ha ilyet tud, simán készíthetne pár hasonló színt az állandó szortimentbe is. Zseniális, imádom, csak az a bánatom, hogy a lilát nem tudtam felkutatni. 

Értékelés: 5/5

Kukacoskodhatnék, hogy a csomagolás... meg potyog picit a zöld csillám, de nem fogok. Ezeken lehet segíteni és 1000Ft-ért szerintem egy nagyon különleges darab lehet a miénk, amihez hasonló még a high end termékek között sem ugrik be így kapásból. Nagyon jó vétel és szerintem tökéletes darab egy dögös téli bulisminkhez. :) 


Ti vettetek valamit ebből a kollekcióból? Mik a tapasztalataitok? Van hasonló szemhéjpúderetek? :)

Megjegyzések

  1. Mikor még csak sajtóanyagban láttam, nagyon tetszett, sőt. Meg is akartam venni. De aztán egyre több helyen látom színmintázva és nekem nagy csalódás :( Sokkal pávásabbnak képzelnék el egy ilyen púdert, több kéket, lilát, zöldet szerettem volna benne látni, de itt a sötét szürkés-barnás szín a domináns. Nekem ez most nem jön be.

    VálaszTörlés
  2. Én vettem volna sok mindent (monok, tus, szájfény)de csupasz állvány fogad mindig!!!!! :(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van, de már nálunk sem volt belőle. :(

    VálaszTörlés
  4. Nem untad meg véletlenül? Nagyon vágynék rá. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)