Essence Big Bright Eyes Szemceruza Teszt


Mára elsőként egy tesztet hoztam nektek. Ez a szemceruza az Esseence új szortimentjének egyik darabja, ami három árnyalatban kapható. Nálam már a promo képek alapján kívánságlistás volt, főleg mivel eddig drogériás szinten nagyon nehéz volt jó nude szemceruzát beszerezni.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan teljesített élesben, akkor tudjátok mit kell tenni! ;)




A csomagolása egyszerű, halvány rózsaszínes, pirosas betűkkel, cuki felarattal. Jumbo, azaz kis méretű, de duci kiszerelés. Az ára 650Ft.
Az oldalán lévő felirat krémes és könnyen satírozható formulát ígér.


Én a "01 Highlight it... nude" árnyalatot hoztam el. Azt is feltüntették, hogy kármint tartalmaz, ami egy természetes eredetű színezőanyag.


 A textúrája valóban krémes. Nagyon pigmentált, könnyedén siklik a bőrön, majdnem olyan, mint egy krémes szemhéjfesték.


Habár a vastag hegye miatt kicsit talán nehéz precízen felvinni, de ezt is meg lehet tanulni. Tényleg nagyon könnyen satírozható, akár ecsettel vagy kézzel is.


Én itt a vízvonalamra, a belső szemzugomba és a szemöldököm alá vittem fel. Nagyon szép a kiemelő "highlight" hatása. A tartósságát tekintve szuper, ezen a képen kb. 4 órája volt már rajtam. Könnyen satírozható a szemhéjpúderekkel is, nem lesz foltos a végeredmény. 


Összegzés: Ezért az árért szerintem szuper terméket kapunk. Abszolút multifunkciós, hiszem a vízvonalra, a belső szemzugba és a szemöldökcsontra is használható, de szerintem akár arcra vagy az ajkak fölé és lehetne használni highlightnak, ha nincs nálunk más termék. 
A krémessége miatt viszonylag gyorsan fogy, kicsit tartok tőle, hogy a faragáskor mennyi "anyagot" veszít majd. Habár ezért az árért szerintem nem lesz fájdalmas újat beszerezni. Én komolyan gondolkodom rajta, hogy más árnyalatban is megveszem. :) 

Értékelés: 5/5 

Szerintem szuper termék, semmilyen hibát nem találtam benne. :) Ha multifunkciós highlight szemceruzát keresel, akkor szívből ajánlom. ;)


Ti megvettétek ezt az Essence újdonságot? Mi a véleményetek róla? Próbáltatok már hasonló darabot? :)

Megjegyzések

  1. Már fent van a Must Have listámon, de most meggyőződtem, hogy joggal. Tuti megveszem! :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon meggyőző! :) Én még gondolkodom rajta, hogy az Essence vagy a Catrice ceruzáját vegyem majd meg. :)

    VálaszTörlés
  3. Már keresem a megjelenése óta, de sehol se találom :( nagyon szeretném már a magaménak tudni!

    VálaszTörlés
  4. Én még ne mis láttam sehol a polcokon. :D De amúgy nagyon szép, és tetszetős kis cerka, de nekem a fehér jobban bevált erre a célra. ^^

    VálaszTörlés
  5. Én is pont pár napja írtam róla, szuper termék, nagyon szeretem! Ráadásul olcsóbb is mint a Catrice hasonló terméke, szóval nagyon jó vétel.

    VálaszTörlés
  6. Hmmm...meggyőztél, nekem ez kell! :)

    VálaszTörlés
  7. Semmilyen sminkterméket sem vettem mostanában. Viszont régebbről van Avonos többfunkciós ceruzám bronz színben és más stiftes cók-mókom. Szeretem őket a könnyű , gyors használat miatt.

    VálaszTörlés
  8. Tegnap vettem meg a pearly árnyalatot, tényleg nagyon puha, és könnyű satírozni.
    Megvettem még a narancsos ombre pirosítót. A rózsaszínes is nagyon tetszett, de úgy voltam vele, hogy először megnézem milyen a narancsos-barackos. Ha beválik, akkor valószínűleg megveszem a másikat is.

    Ugyanitt azért megjegyezném, hogy az új szortimentnél mintha kicsit elszálltak volna az árak.

    Jaaa, és csináltam magamnak egy palettát :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)