Miss Sporty Perfect Colour rúzs teszt


Néhány hónapja egy külföldi blogon olvastam, hogy ez a rúzs szuper dupe a MAC "Saint Germain" árnyalatának. Azóta szerettem volna megvenni, különösen, hogy mostanában nagyon kedvelem a rúzsokat. Végül néhány hete sikerült megkaparintanom, azóta párszor már használtam is. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan teljesít, katt a lenti linkre a teljes bejegyzésért. :)




 A csomagolás a szokásos olcsó műanyag, de pozitívum, hogy az átlátszó részen látható a rúzs színe. A kupak jól záródik, a rúzs visszatekerhető, a csomagolás alsó felén az árnyalatot és a nevét ábrázoló matricával.


 Az árnyalat egy brutál bébipink, rágóta szerettem volna ilyet és a MAC rúzs színe volt az abszolút tökéletes árnyalat.


A rúzs illata a klasszikus Miss Sporty-illat, aki ismeri a márkát az tudja miről beszélek. :D Egyébként kellemes, én szeretem. A rúzs állaga krémes, egyszerű felvinni, habár természetesen nem olyan, mint egy MAC rúzs, pigmentáltság szempontjából sem. De végülis nekem a szín volt a lényeg.


 Felkenve így mutat. Kellemes viselni, habár egy jó ajakápoló nem árt alá. Ha túl sokat kenek fel, hajlamos beülni a ráncokba, úgyhogy az első réteget én szeretem ecsettel felvinni.


A tartósságát tekintve változó. Evés-ivás nélkül szerintem 4 óránál többet bír, habár én addig még sosem bírtam ki, hogy ne igyak. Ebben az esetben viszont gyorsan kopik.

Összegzés: Szép színe van, kellemes az állaga, az illata. Kiszáradt ajkakon szerintem nem mutat jól, mindenképpen kell alá ajakápoló ilyenkor, nekem talán tavasszal nem. A pigmentáltsága mondjuk 80%-os, de ennél az árnál (kb. 700Ft) szerintem ez megbocsátható. A tartóssága evés-ivás esetén nem túl jó, egészen biztosan újra kell kenni, viszont a mennyiséget el kell találni, mert hajlamos a ráncokba beülni. A csomagolásában ennyi pénzért nem akarok kivetnivalót keresni.

Értékelés: 5/3

Nem túl tartós és trükközni kell a felvitellel ezért vontam le két pontot, engem az ajakápolózás annyira nem zavart, ezt megteszem minden más ajakfestés előtt, de akinek szárazak az ajkai, lehet, hogy nem fogja szeretni. A színe viszont csodás, szerintem gyakran fogom viselni tavasszal. :)


Ismertétek vagy próbáltátok már ezt a rúzst? Mi a véleményetek a Miss Sporty rúzsokról? :) Esetleg a MAC verziót próbálta már valaki? :)

Megjegyzések

  1. Más színűbe már próbáltam de szerintem se túl tartós.:(
    MAC-hez még nem volt szerencsém.

    VálaszTörlés
  2. Imádom az árnyalatot, csak sajnos az én sötét bőrömhöz és hajamhoz nem áll annyira jól, és nagyon erősnek hat rajtam, kb ilyen Nicki Minaj szerűen :DD

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép szine van, illik a bőrödhöz ez az árnyalat :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép színe van. :) Jól áll rajtad. :)

    VálaszTörlés
  5. Én nem vennék ilyen árnyalatot, rajtam nem mutat túl jól, de neked nagyon jól áll :) Ajakápolózni én is mindig szoktam rúzsozás előtt, nem tudom miért, de nekem vhogy kiszárítják az ajkaimat :(

    VálaszTörlés
  6. Cuki, de engem nem igazán fogott meg :)

    VálaszTörlés
  7. Csak lakk van a tulajdonomban ettől a márkától.
    Azzal meg vagyok elégedve.

    VálaszTörlés
  8. Egy piros Miss Sporty rúzsom van, BB krémem és pár lakkom de egyik sem valami nagy eresztés. :D Ez a rúzs viszont nagyon szép meg is fogom nézni. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)