Mi van a táskámban?


Az egyik leginkább kért bejegyzés a "Mi van a táskámban?" volt, az utóbbi időben. Az az igazság, hogy semmilyen világmegváltó, vagy fantasztikus dolgot nem hordok magamnál. :D Nincs öt noteszem, mindenféle tokom, tartóm, cuki telefontokom, stb. Imád az ilyen dolgokat, aranyosak, de én a hétköznapokban a praktikusság és az egyszerűség híve vagyok így minden ami a táskámban van, a legminimálisabb, legvisszafogottabb.
Ebben a bejegyzésben a hétköznapi, hosszú-napos táskám tartalmát mutatom meg. Ha csak 1-2 órára megyek el otthonról, akkor legtöbbször egy kisebb méretű táskát viszek magammal, csak a legszükségesebb dolgokkal. Ha szeretnétek, egy olyan bejegyzést is készítek majd, amiben annak a táskának a tartalmát mutatom meg. :)
Ha kíváncsiak vagytok a hétköznapi-túlélőszettemre, akkor kattintsatok a lenti linkre. :)




 Mostanában ezt a táskát használom a leggyakrabban. Egy sima, egyszerű, strapabíró, fekete Mango táska, az a típus, amibe egy fél univerzum belefér. :D Elég sok táskám van, de folyamatosan csak kb. 5-6 darabot használok a nagyobbak közül.


 Egy oldalzsebe és egy kisebb belső zsebe van.


 Csoportkép. :)


  •  Pénztárca - Ebbe minden belefér, a kártyáim, igazolványaim, könyvtár és konditerembérlet, készpénz, szükség esetén a kulcsom is. (Mango)
  • Szemüvegtok - Nagyon érzékeny a szemem az erős fényre, ezért télen-nyáron nálam van valamelyik napszemüvegem. Ebben a tokbam tartom, van benne egy pici tisztító-szett is. (Mango) 
  • Esernyő - Apróra összecsukható, így kényelmesen elfér a táskámban. 
Tipp: Ha pl. bevásárlóközpontban vagyok, akkor a megőrzőbe a kabátommal együtt a szemüvegtokot és az esernyőt is be szoktam tenni, így sokkal könnyebb lesz a táskám. :) 


  •  Telefon - Őszintén szólva nincs szép, aranyos, cuki telefonhátlapom. Szeretem őket nézegetni, aranyosak, meg minden, de én az egyszerűség híve vagyok és sohasem voltam nagy telefon-őrült. Ebben a sima pink tokban tartom a telefonomat. 
  • Határidőnapló - Több bloggerinánál is láttam, hogy csodaszép határidőnaplókat hordanak maguknál, meg mindenféle cuki füzeteket, stb. Én ezeket sajnálnám magammal vinni, ráadásul a szebb határidőnaplómnak súlya van, én pedig nm szeretek felesleges súlyt magammal cipelni, úgyhogy most ezt a kis cuki, könnyű Glamour-os határidőnaplót viszem magammal, ebbe mindent fel tudok írni, és nem fogom sajnálni ha mondjuk elszakad. :) 
  • Toll - Ebből is csak egy sima tucatdarab van nálam, mert többször előfordult már, hogy a szép tollaimat elhagytam, vagy kölcsön adtam valakinek és nem kaptam vissza.


  • Nasi - Ha hosszabb időre megyek el otthonról, akkor mindig van nálam egy csomag keksz, vagy müzliszelet. Így ha megéhezek, tuti nem fogom egy gyorsétteremben végezni. ráadásul a tízóraim/uzsonnám is megvan. :) 
  • Víz - Mindig viszek magammal egy kisebb üvegben, így tutira nem fogok valami egészségtelen cukros üdítőt venni. :D


  • Hajgumi - Ebből általában több is van nálam, mert a fekete táska-cipő pároshoz nem szeretek barnát viselni és fordítva. :D
  • Mini Nivea krém - Ebben most tényleg Nivea van, de sokszor előfordul, hogy a kiürült tégelybe az aktuális kézkrémemből nyomok. Nekem praktikusabb egy ilyen pici tégelyes, mint mondjuk egy nagyobb tubusos krém. Nem szokott kiszáradni a kezem szerencsére, de kézmosás után, mindig bekenem. 
  • Kontyfánk - Mivel a hajam hajlamos begöndörödni és szöszösödni a legkisebb eső és pára okán is, így mindig nálam van ez a kis méretű kontyfánk, mert senkit nem akarok a madárijesztő-fészek-konnektorbanyalt fejemmel riogatni. :D 
  • Neszeszer - Ha hosszabb időre megyek el otthonról, akkor ezt a kis neszeszert viszem magammal. Szintén nem egy szép darab, de nem is sajnálom. :D A szebb neszeszeremet utazásra szoktam félretenni, ráadásul az nagyobb is, ez pedig kevés helyet foglal és nem kapok szélütést, ha valami történik vele. (Szemceruza vagy púder baleset, szerintem mindenkinek ismerős :D). Ebben tartok még egy pici tokot, amiben egy kis higiéniai-sos csomag van (tampon, tisztaságibetét, zsebkendő, gyógyszerek, ragtapasz).
Hát ennyi lenne. :) Semmi extra, szerintem sokan csalódhattak is egy kicsit, de bármennyire is szeretem a cuki, csicsás, masnis-pöttyös-baglyos-cicás dolgokat, a hétköznapokban az egyszerűség híve vagyok. :)


Ha kíváncsiak vagytok a neszszeres és a kis-méretű táskás verzióra is, akkor azt is szívesen megcsinálom. :)

Ti mit visztek magatokkal nap szinten? :) Ha van hasonló bejegyzésetek, akkor szívesen megnézném, szóval linkelésre fel! :D

Megjegyzések

  1. én is pont ma fotóztam be a bejegyzéshez a dolgokat. :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj én magammal viszem a fél életem. :D Bár ha jobban belegondolok nem sokkal több mint neked, sőt én általában nem viszek vizet, bár most kezdek rászokni, mert sokszor volt, hogy nem vittem és nap végén nagyon fájt a fejem és akkor jöttem rá, hogy ma még nem is ittam. Így érzem, hogy nehéz a táskám és hogy ne kelljen annyit cipekedni iszok egy kicsit. :) Nálam mindig van kézfertőtlenítő is, mert sosem lehet tudni, hogy mikor kell. Eddig mindig vittem olvasnivalót is, de most inkább a telómra rakok filmet/könyvet és így azt sem kell cipelnem.
    Kíváncsi vagyok a kisebb verzióra is. :) Imádom az ilyen posztokat nézegetni. :D

    VálaszTörlés
  3. Aranyos a határidőnaplód és a pénztárcád, tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Táskamérettől függ, hogy mi minden cipelek magammal.
    Ami tuti van nálam: lakáskulcs, telefon, pénztárca, bérlet, asztma-gyógyszer, Calcium, gyógyszerek, nesszeszer (tampon, betét), kézfertőtlenítő, zsepi, e-book, rágó, naptár, toll. Azt hiszem, így nagy hirtelen :D

    VálaszTörlés
  5. Jah és amit elfelejtettem és szerintem nem sokan(senki? :D) hordanak magukkal: számológép :D Persze tudományos. És általában van nálam tolltartó benne vonalzó. :D Persze meg tudom magyarázni. :D

    VálaszTörlés
  6. Nálam még ennyi cucc sincs :D.
    Ami az enyémben (általában) nincs: esernyő, határidő napló (a mobilomba írom fel,ha meg kell jegyeznem valamit), szemüvegtok, víz, nasi. De egyébként minden más megegyezik,a neszeszert illetően is, plusz van nálam még kézfertőtlenítő, ajakbalzsam és rágó.
    Én kíváncsi vagyok a másik két verzióra is :).

    VálaszTörlés
  7. Ja, meg egy összehajtható vászonszatyor is.

    VálaszTörlés
  8. Uhh a pénztárcád és a masnis hajgumid nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem is ilyen telefontokom van, csak pirosban. Hasonló okokból választottam ezt a fajtát: a sima szilikon tokok nem védik a telefon kijelzőjét a karcolódástól, nekem viszont nem mindegy, milyen állapotban lesz 1-2 év múlva a telefonom, ha el akarom adni.
    Én viszonylag kevés cuccot hordok magammal: füzetet egyáltalán nem, amióta okostelefonom van, azóta nincs papír füzetem/naptáram, mert mindent a telefonba írok. Esernyőt is csak a cégnél és az autóban tartok, magammal nem cipelgetem. Egy kis neszeszer van nálam: fésű, szájfény, ajakápoló, fésű és hasonlók lapulnak benne. Ami plusz, az az E-book olvasó: ha megyek valahova munka után, viszem, hátha várnom kell pár percet és akkor kihasználom az időt olvasásra.

    VálaszTörlés
  10. Édes a hajgumid és magamra ismertem a fekete cipő-táska barna hajgumival KIZÁRT résznél!A tejes jóreggelt-nek nem tudok ellenállni... :)

    VálaszTörlés
  11. Ugyanez a mese nálam is. Mindig annyi kottát viszek magammal (fuvolázom), hogy az alap dolgokon kívül nem nagyon fér el már semmi a táskámba...:D
    Édes a hajgumid, és a pénztárcád is tetszik! :)

    VálaszTörlés
  12. Én igyekszem mindig csökkenteni a cuccaim számát, mert néha a fél életemet is bepakolom, aztán meg majd' leszakad a vállam :D

    VálaszTörlés
  13. Nekem is kéne egy hasonló táska. Ami van az nem mindig elég és mivel egyedi darab, sajnálom is.
    Telefon, iratok, jogsi, eü sos. tool zsepi, mini füzet, telefon, ja azt már írtam. Néha plusz bevásárló tatyó.

    VálaszTörlés
  14. Hasonló táskám van, és Nivea krémet én is tartok magamnál:D

    VálaszTörlés
  15. Klassz az a táska. :) Kulcsok, pénztárca, neszeszer, innivaló, esernyő, telefon, Ipad mindig van nálam. :)

    VálaszTörlés
  16. Én is utálom a sok felesleges dolgot, én is csak legszükségesebbeket viszem magammal, amikor csak úgy elmegyek nálam is csak egy kis táska szokott lenni. :) Az a masnis hajgumi annyira cuki! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)