Haul (Essence&Catrice kifutó termékek, L'Oréal)


Mivel facebook-on kértétek, így hoztam egy részletes bejegyzést az Essence és Catrice leárazott termékekből összevadászott zsákmányról. Instagramon már tegnap mutattam egy csoportképet. Egy részét a DM-ben, a többit pedig a Rossmann-ban szereztem be, bár a Catrice állvány már siralmasan le volt fosztva, illetve sok dolog, amit kinéztem egyáltalán nem is volt akciós. Habár erről már olvastam facebook-on, hogy voltak keveredések a drogériákban.
Valamint kb. két hete egy kis meglepetés fogadott a postaládámban, ha kíváncsiak vagytok rá, valamint a többi zsákmányra, a lenti linkre kattintva megnézhetitek a teljes bejegyzést. :)



 A Catrice állványnál az a kellemetlen meglepetés fogadott, hogy a nude lakkok egyáltalán nem voltak leárazva. Valamint a highlighter, amit nagyon szerettem volna, már elfogyott. Így végül egy lakkot sikerült csak vennem, a "07 Genius In The Bottle'-t. Ez már régóta kívánságlistás volt, mivel egy Chanel lakk dupe-ja.
Az Essence lakkok közül, sajnos a kinézettek már elfogytak, csak a "165 Here's My Number"-re sikerült lecsapnom.


Az Essence Sun Club paletták közül a másikat szerettem volna, de természetesen az már elfogyott, így végül a "01 Southb Beach" jött velem haza, valamit a '03 Dance-til-dawn". Ezek közül valamelyik nyeremény lesz majd a blogon. :)


 Szinttén kívánságlistás volt a bársonyporos körömdíszítő. :)


 Ezen kívül egy French Glam matricaszettet és az arany díszítőszettet hoztam még el.


 A fixálópúder abszolút pillanat-szülte döntés volt, majd meglátjuk beválik e. :D A Sun Club mattítópapírt régóta meg szerettem volna venni, szerintem a meleg időben jó hasznát veszem majd. :)


 A lip cream-ek közül mindkettőt sikerült megvennem, amit kinéztem magamnak, az egyik a "01 Velvet Rose", a másik a "02 Smooth Berry". Az XXXL Shine szájfény is hirtelen elhatározásból került hozzám, ugyanis a hivatalos fotókon egyáltalán nem tetszett, de élőben látva nem tudtam otthagyni. Volt már egy nagyon hasonló szájfényem az Essence-től, azt imádtam. Habár annak isteni vattacukor illata volt. :D Egyébként a "19 Nude Candy" árnyalatról van szó.


Még talán decemberben játszottam egy L'Oréal játékon, és már teljesen elfeledkeztem róla, főleg mivel semmilyen értesítést, email-t vagy fb kiírást nem láttam a nyertesekről, így igazi meglepetés volt, amikor a postaládában megláttam a csomagot. :) A "103 Marilyn" árnyalatot kaptam meg. :)

Ti vettetek valamit a Catrice és Essence leárazott termékek közül? :) esetleg ezekből valamelyiket? Ha van hasonló haul bejegyzésetek, szívesen megnézném, szóval várom a linkeket is. :)

Megjegyzések

  1. Hi, great blog!
    I am running an international GIVEAWAY on my blog, you can win Clarins, Clinique, No7 and more. It's easy to enter, click here to find out more:
    http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    VálaszTörlés
  2. WOW! Gratulálok! :) Igazán szerencsés vagy,hogy nyertél a L'Oréal játékán. :)
    Jó dolgokat vettél a leárazásokon. Nekem a púderből még az előző csomagolásos van meg, de nem is nagyon használtam még. Nekem a reggeli rohanásban jobb a kompakt.

    VálaszTörlés
  3. Nálunk már sajnos nem volt sehol a 8-as Essence palettákból, pedig a lila érdekelt volna. Megnéznék vele egy sminket rajtad :-)

    VálaszTörlés
  4. Bevásároltál te is!!:)
    Az aranydíszítő szettről még nem is hallottam.
    A Sun Club palettákat nézegettem de aztán találtam olyat amire "égetőbb szükségem van" :) Majd nálad megnyerem az egyiket :D:D
    A palettáról és a bársonyporról szívesen látnék képeket...

    VálaszTörlés
  5. Essenceéktől egy szemhéjpúder, és két pigment jött velem haza, plusz egy szemcerka.
    Catricetől szintén egy szemhéjpúder, meg egy Lovely "Snow touch" pirosító, aminek mesés színe van.

    VálaszTörlés
  6. Engem is a lilás nyolcas paletta érdekelt volna, minden más volt, hát persze, ez az egy nem ... Na mindegy. Nagyon jó kis dolgokat vettél egyébként, a Nude candy hozzám még teljes áron került, de nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  7. Remélem majd írsz a L'orealról. :) Annyit nézegettem meg rágódtam rajta, de az ára mindig visszatartott.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépeket vettél, én is jól bevásároltam..nem sikerült visszafogni magam. Ezek közül a lila palettát én is megvettem :D

    VálaszTörlés
  9. Örülök a nyereményednek! :)
    Én két mono, illetve egy quattro szemhéjpúdert, szintén egy XXl szájfényt és a fixálópúdert. A Catricenél nem találtam semmit.

    VálaszTörlés
  10. Engem is érdekelne a L'orealos szájfény :) Írj róla kérlek!

    VálaszTörlés
  11. Én végül semmit se vettem a leárazott cuccok közül, egyszerűen egyik sem fogott meg :\
    Gratu a nyereményedhez, nagyon kíváncsi vagyok rá, ugye lesz majd poszt róla? :)

    VálaszTörlés
  12. Szép nyeremény.
    Én nem vettem semmit.

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok a nyereményhez.:D
    Én egy körömlakkot és egy palettát vettem.

    VálaszTörlés
  14. Hű szép kis zsákmány! :D
    Én egy Catrice palettát vettem, két lakkot, spirált, pirosítót. Essence kék palettát, a fekete sand lakkot, két szájfényt meg egy toppert. Asszem ennyi! :D

    A L'Oréal szájfényt a barátnőm is megnyerte de neki annyira nem tetszik így nekem adta még nem volt alkalmam kipróbálni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)