NYC Expert Last rúzs teszt

Még ősszel kaptam rá a sötétebb, színesebb szájfényekre és rúzsokra. Azóta is tart ez az újfajta mánia nálam, ezért amikor megláttam a megújult NYC rúzsokat, azonnal szemet szúrt ez a kis csoda. Már az előző szériában is létezett ez az árnyalat, de akkor még eszembe sem jutott volna, hogy kipróbáljam. Kis utánajárás után a Müllerben sikerült rábukkannom. :)


A csomagolás egyszerű és eléggé olcsó kinézetű, ahogy azt az NYC termékektől megszokhattuk. Mivel egy pénztárcabarát márkáról van szó, ebben nem is találok semmi kivetnivalót.
Különösen tetszik, hogy a rúzs színe megegyezik a műanyag borítással. :)
Amit viszont ki nem állhatok benne, hogy a rúzst nem lehet teljesen visszacsavarni, így egy kis része mindig kikandikál. Látszik is a képen, hogy emiatt a kupak levételekor, állandóan beleütközöm. Nagyon nem praktikus így.


Az árnyalat gyönyörű fuksziába hajló pink, kékes fénnyel.


Bizonyára ezért kapta a "405 Blue Rose" nevet.

 

Felkenve is látszik a kékes-lilás fénye.


Így mutat szájon. A tartósságával én meg vagyok elégedve. 3-4 óra után is fent volt még, ivásnál alig kopott. Nem szárította ki a számat és nem ragacsos. Az illata kellemes, picit vaníliás-meggyes hatású, de nem bántóan erős.

Értékelés: 5/4

Ár-Érték arányban szerintem szuper. Nagyon pigmentált, tartós, kellemes viselet. A pontlevonás azért jár, mert engem nagyon zavar, hogy nem tudom teljesen visszacsavarni.


Ti mit gondoltok? Próbáltátok már az NYC rúzsait? Ha igen, mik a tapasztalataitok? :)

Megjegyzések

  1. Hű, nekem nagyon tetszik ez a szín. Ősszel nálam is beindult ez a sötétebb rúzs mánia, de mostanra kezd elmúlni... kezdek visszatérni a natúr színekhez, de nyárra hátha visszatér még ;)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép szine van.
    azt hiszem felktatok egy ilyet én is

    VálaszTörlés
  3. Ugyan ezt a rúzst vettem meg és nagyon szeretem én is! :)))

    VálaszTörlés
  4. 93dorisz Szuper az új képed! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép, én is gondolkodom egy ideje már a nyc rózsokon :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép! És a kéket is imádom! :-) Úgyhogy duplán szuper! :-)

    VálaszTörlés
  7. köszi :) emlékeztél a régire?

    VálaszTörlés
  8. Igen. :) Örülök hogy újra kezdted a blogolást. :)

    VálaszTörlés
  9. Én is ugyanezt az árnyalatot szereztem be belőle nemrég és imádom a színét, viszont ezzel a nem visszacsavarható kialakítással én sem vagyok kibékülve. :/

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)