Maybelline Dream Fresh BB teszt

Azt hiszem elég hosszú ideje használom ezt a terméket ahhoz hogy véleményt tudjak róla mondani. Még a Glam napok alkalmával szereztem be és már az első használat után tudtam hogy jól döntöttem. Hogy miért, azt tovább olvasva megtudhatjátok. :)


Maga a tubus egyszerű, praktikus. 30ml terméket tartalmaz és a kupak alatt a nyílásnál védőfólia van, így biztosak lehetünk benne hogy senki sem nyomkodott még ki belőle. 
Ha jól emlékszem 4 árnyalatban kapható, ami drogériás szinten szerintem szuper, mert általában csak világos és sötét vagy normál bőrre való árnyalatokat találunk ebben a kategóriában. 
Az ára 2000Ft körüli, ami szerintem nagyon méltányos.


 30-as SPF-et tartalmaz, ami drogériás szinten ismét egy pozitívum. 8 dolgot ígér:
  • Természetesen ragyogó bőrt varázsol
  • Kiegyenlíti a bőrfelszínt
  • 30-as SPF-et tartalmaz
  • Egész nap hidratál
  • Halványítja a bőr tökéletlenségeit
  • Olajmentes, nem zsíros hatású
  • Láthatóan simábbá teszi a bőrt 
  • Friss hatást biztosít
Arról hogy ezeket mennyire tartja be, picit később beszélnék. 


 Maga a krém könnyű és meglepően folyékony, bár egy kicsit nehézkes kinyomni a tubusból.


 Nagyon egyszerű eloszlatni, nem ragacsos, szerintem a legjobb eszköz hozzá a kezünk.


 Nagyon gyorsan szárad, pillanatok alatt beszívódik a bőrbe. Nem hagy ragacsos érzést a bőrön, de nincs az a kellemetlen érzés sem, amikor egy krém vagy alapozó megszárad és érzem, hogy ott van a bőrömön. Egyszerűen olyan érzetet ad, mintha nem lenne semmi a bőrömön. A hidratáló hatását én nem éreztem, de bevallom nem is próbáltam a nappali hidratálóm nélkül használni.

 

 Közvetlenül az eldolgozás után látható a bekarikázott részen. hogy a bőr sokkal szebb lett. A bőrfelszín kiegyenlítése és a bőr simítása tehát igaz rá. Én arcon azt is tapasztaltam hogy sokkal szebbé, élénkebbé, egészségesebbé teszi a bőrt, olyan mintha éppen most mostan volna meg friss hideg vízzel. Ez is igaz tehát.


A bőr tökéletlenségeit nem igazán fedi el, így a szem alatti karikákra, pattanásokra szerintem mindenképpen kell korrektor. Én púder nélkül még nem viseltem. Átlátszó púdert használok, amit ecsettel viszek fel, nagyon vékonyan, főleg a T-zónában. Így nekem egész nap matt maradt, de nem kellemetlenül matt, inkább olyan érzésem volt, mintha semmi sem lenne a bőrömön. 

Összegzés: Szinte mindent betart amit ígér. Ez a krém szerintem tökéletes nyárra, mert nagyon könnyű és tényleg olyan érzetet ad, mintha semmit sem viselnék a bőrömön. A 30-as SPF szintén nagyon nagy pozitívum, csakúgy mint a viszonylag nagy színválaszték. 

Kinek válhat be? 
Szerintem akkor érdemes ezt a terméket választani, ha a bőrünk normál vagy vegyes, de nincsenek különösebb bőrhibáink, vagy erősebb árnyalatbeli eltérések a bőrünkön, mert ahogy említettem a fedése elég alacsony. Szóval ha olyan terméket keresünk, amivel szemben csak annyi igényünk van hogy picit szebbé üdébbé tegye a bőrt, egyenletessé és simává, védje a káros sugaraktól, akkor ez egy jó alternatíva lehet. Egy erősebb fedésű korrektorral és egy kis púderrel szerintem nagyon sokat lehet belőle kihozni. :) 

Értékelés: 5/5 

Szinte mindent betart amit ígér, amit pedig nem azt én nem is vártam tőle, mert egy ennyire könnyű krémtől szerintem egyszerűen nem várható hogy hidratáljon és erősen fedjen. Ilyen árkategóriában nem. De ez csak az én véleményem. :)


Kipróbáltátok már ezt a terméket? Ha igen, mi a véleményetek róla?

Megjegyzések

  1. hm nem ismerem. de igéretes az biztos

    VálaszTörlés
  2. Nekem már jó ideje megvan, és nagyon szeretem használni! : ) Tényleg jó termék:)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagy kedvencem :) Annyit hozzátennék még, hogy az SPF 30 sajnos nem igazán oké - egy Margitszigezetés alkalmával viseltem, és úgy is piros volt utána az arcom, mert picit megkapta a nap. :(

    De egyébként imádom, nem próbáltam még olyan BB krémet, ami leverte volna.

    VálaszTörlés
  4. Én azért mondtam le nagyon gyorsan a megvételéről, mert Krémmánián viszonylag sok vélemény 3 körülire értékelte :s De szuper, hogy Neked bevált :)

    VálaszTörlés
  5. Nem ismerem ezt a terméket, HeliaD BB-t használok, az nagyon bevált, nagyon szeretem. De lehet, hogy újra megveszem majd az 'eredeti' BB-t, mert azt IMÁDTAM, a Heliat "csak" szeretem.

    VálaszTörlés
  6. Kíváncsvá tettél, de addig maradok a L'Oreal BB-nél. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)